Bajescamping in Veenhuizen

Datum: 
23-08-2019 13:00 tot 24-08-2019 08:00
Prijs: 
Volwassenen: €36,00 Kinderen €29,00
Locatie: 
Nationaal Gevangenismuseum, Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen, Nederland

Wie durft een nachtje te kamperen in bajesdorp Veenhuizen? Vrijdag 23 augustus organiseert het Gevangenismuseum in Veenhuizen de eerste editie van de Bajescamping. In het laatste weekend van de zomervakantie kan er een nachtje gekampeerd worden op de binnenplaats van het museum en er staat die nacht heel wat te gebeuren….

Bezoekers gaan van alles beleven. ’s Middags is er tijd om de tent op te zetten en om het museum te bezoeken. Na het eten neemt de Boevenbus iedereen mee naar de gevangenis. Of zou het lukken om onderweg te ontsnappen en terug te komen op de Bajescamping?

’s Avonds is er een gezellig kampvuur en worden er spannende verhalen verteld. En natuurlijk gaan de hekken op slot en loopt er de hele nacht een strenge bewaker rond om te controleren of niemand ontsnapt. Voor iedereen die er nog is de volgende ochtend staat er een lekker ontbijt klaar en kan het museum ook nog worden bezocht.

Bezoekers hoeven niet veel mee te nemen: een tentje en slaapspullen is genoeg. De bajescamping is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bajescamping